Diuen que el ganxet és el nou ioga i teixir en públic una nova tendència urbana.
Nosaltres ens reunim per teixir a Mataró, tot prenent un tè i un trosset de pastís i gaudint d'una bona conversa.
Si us hi voleu afegir, sou més que benvinguts!


dilluns, 21 de maig del 2012

Potholders i moltes més coses a la trobada de maig



Diumenge passat dia 20 ens vam tornar a trobar a la Pastisseria Milola per teixir, xerrar, prendre el te i tastar deliciosos pastissos. Vam ser una bona colla, ja ho veieu!


Tothom va venir amb moltes ganes de fer feina, i se'n va fer molta i de molt bona...



El tema de la trobada de maig eren els potholders, vam proposar alguns patrons durant els dies previs i el dia de la quedada es van poder veure aquests fets per la Judith, la Sònia i la Maria...



La Pilar ens va portar uns agafadors antics d'una parenta seva fets amb una base de ganxet on hi havia brodat a punt de creu uns motius gastronòmics. Mireu que macos!




La Núria va portar la supermanta de mitja que està fent pel llit del seu nen, totes ens vam enamorar de la manta. I la Sònia també ens va fer dentetes amb la seva babette blankett tota acolorida, preciosa!



La M. Teresa Borràs va venir a fer ganxet i va fer unes quantes fotos molt maques de la trobada, com aquesta del pastisset rosa i les demés que podeu veure en el seu blog, en aquest enllaç.


La Maria ens va ensenyar un llibre molt interessant de ganxet, és aquest de la foto. I la Susanna ens va recomanar un canal de youtube ple de tutorials de ganxet molt interessants, i que podeu consultar aquí.

Vam decidir la data de la propera trobada, serà el 17 de juny i farem amigurumis!!!! En els propers dies us anirem proposant alguns patrons interessants per fer :)

2 comentaris:

  1. és emocionant veure com creixem!!!
    fins la propera :-)

    ResponElimina
  2. Ganxet, pastissos i bona companyia, perfecte combinació per una tarda de diumnege!!

    ResponElimina