Diuen que el ganxet és el nou ioga i teixir en públic una nova tendència urbana.
Nosaltres ens reunim per teixir a Mataró, tot prenent un tè i un trosset de pastís i gaudint d'una bona conversa.
Si us hi voleu afegir, sou més que benvinguts!


dimarts, 1 d’abril del 2014

Roses solidàries per Sant Jordi!




Foto: La trobada d'abril també tindrà caràcter solidari. Us animem a fer roses de ganxet per l'Associació Maresme Oncològic, que les repartirà el dia de Sant Jordi entre les dones que pateixen la malaltia i que fan quimioteràpia a l'Hospital de Mataró. Veniu a teixir roses de ganxet amb nosaltres el proper diumenge 6 d'abril!!!!

Us convoquem a la propera trobada llanaire que farem aquest proper diumenge, dia 6 d’abril. I us demanem molt especialment la vostra col·laboració, ja que la trobada aquest mes tindrà un caràcter solidari.

Us animem a fer roses de ganxet per l'Associació Maresme Oncològic, que les repartirà el dia de Sant Jordi entre les dones que pateixen la malaltia i que fan quimioteràpia a l'Hospital de Mataró. Veniu a teixir roses de ganxet amb nosaltres el proper diumenge 6 d'abril!!!!

No volem que ningú es quedi sense rosa i per això necessitarem ajuda extra. Les podeu fer a casa i portar-nos-les diumenge a la trobada del Petits Delices, o bé venir diumenge mateix a teixir-les amb nosaltres, tot fent un tè en una companyia immillorable! I si no podeu venir, també les podeu deixar a la botiga Lulú Ferris o a la Merceria Sirés.

Aquí teniu un patró per fer la rosa
http://aritogores.blogspot.com.es/2012/04/sant-jordi.html

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada